Alle i Hamresandens Venner bidrar til et renere turområde
Made with Xara

Høst, vinter og vår ….

Søndag 25. august åpnet Hamresandens Venner igjen Vaffelboden på Hamresanden. Vi håper selvsagt på samme suksess som forrige sesong da vaffeljernene og kaffetrakteren jobbet kontinuerlig i fire timer på søndagene. Planen er at vi skal ha åpent hver søndag frem til midt i juni neste år såfremt været tillater det. En terrassevimpel vil indikere at Vaffelboden er åpen. Vi har også fått øket kapasiteten på sitteplaser i nærområdet rundt Vaffelbua så det skulle være rikelig med benker og bord for omkring 40 - 50 personerer i rushtiden Foruten våre hjertevarme vafler kan du få servert varm kaffe, te, sjokolade eller buljong samt kalde drikker med juice og mineralvann. Og det ville ikke overraske oss at noen medlemmer, som siste sesong, stiller opp søndag formiddag med nybagte kaker til glede for kaffetørste turgåere. Til tider kan det nok bli litt kø, med i ventetiden kan du slå av med en hyggelig prat med kjente og ukjent.

Vafler

Hver søndag, omtrent klokken 1030, varmes vaffeljernene opp for at de første besøkende klokken 1100 skal få nystekte vafler. Og vaffeljerna holdes varme frem til kl 1500. Når besøket er ekstra stort hender det nok noen ganger at 3 dobble vaffeljern ikke klarer å holde unna for køen. Drikke Både varme og kalde drikker er å få kjøpt. Kaffe, te og buljong kan gi litt i kroppenvarme på kalde dager. Varierte typer mineralvann og juice er også å få kjøpt.

Åpningstider høsten 2022

Alle søndager frem til 18. desember har vi åpningstid fra 11-15, med forbehold om dårlig vær.

Åpningstider våren 2023

Alle søndager fra 8. januar til og med 11. juni har vi åpningstid fra 11-15, men med forbehold om dårlig vær.

Hennig Olsen is

På varme søndager kan du nyte en kald is. Vaffelbua også et lite utvalg med forskjellig is fra Hennig Olsen å by på.

Kaker, lapper mm

Flere av våre aktive medlemmer stiller ofte med med nylagede lapper og kaker på søndag morgen. Dette engasjementet gjør at det blir mer enn bare vaffler som kan tilbys de som besøker Vaffelbua. Dette setter vi i styret veldig stor pris på.